Sezona Header
HOMESEZONARepertoar HeaderULAZNICEO kazalištu INFORMACIJEPRESSRLJN
Vi ste ovdje: Početna > Sezona > Diplomirani gledatelj
Diplomirani gledatelj
Ne želiš cijeli život biti običan gledatelj? Htio bi vidjeti kako nastaje predstava, upoznati one koji je stvaraju, posjetiti radionice u kojima nastaju kostimi i scenografija? Razgovarati s redateljem, dramaturzima i glumcima? Posjetiti otvorene probe? Vidjeti prostorije
našeg kazališta u kojima rade oni koje nikada ne izlaze na scenu? A onda i otkriti što se krije u onim ulicama u kojima se skrivaju glumci prije nego izađu na pozornicu? Zanima te kad je  zgrađena naša kazališna zgrada i zašto izgleda baš tako? Htio bi znati nešto više o
komadu koji ćeš uskoro gledati? Ne znaš što je cug? A rund-bina?
Zanima te kako u jednu zgradu stanu i balet i opera i drama, a da se ne potuku? Želiš vidjeti kako predstava izgleda iz vizure onih koji je igraju? I ono što se krije u našim podrumima?
   Samo HNK Ivana pl. Zajca ti nudi priliku da od običnog postaneš diplomirani gledatelj!
   Samo riječko kazalište otvara svoja vrata onima koji žele znati više i usto zastupati kazalište u zajednicama iz kojih dolaze, u gradu Rijeci, u našoj regiji.
   Postani polaznik jedinstvenog edukacijskog i kreativnog programa u Hrvatskoj — diplomirani gledatelj.
   Širi glas o kazalištu koje postaje tvoje koliko i naše. Gledaj naše otvorene probe i prve generalke, razgovaraj s autorskim timovima, glumcima i izvođačima, s upravom kazališta. Prikupljaj i širi informacije o našim programima. Mi vjerujemo da je, cijelom internetu i društvenim mrežama usprkos, živa komunikacija još uvijek presudna.
   Budi kritičar i zagovornik naših predstava, akcija i programa. Ne oklijevaj! Diplomirani gledatelj može postati svatko. Godine nisu važne. Jedini uvjet je da — (za)voliš kazalište.
 
   Kazalište — to postaješ i ti!

za daljnje informacije i prijave kontaktirajte
diplomirani.gledatelj@gmail.com
print Print

 
Pretplata 2014/2015
Hrvatska drama
Dramma italiano
Talijanska drama
Opera
Balet
Koncerti
Noć kazališta
Diplomirani gledatelj
Arhiv
Copyright (c) 2008. HNK Ivan pl. Zajc :: Kontakt